Wij zijn op zoek naar een solide assistent-accountant die waar nodig ook op ad hoc basis uitstekend werk kan leveren (20-32 uur per week, standplaats Leiden)

Adhoc & Solide is een modern bedrijf dat met zijn tijd meegaat, zo bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om online hun eigen administratie (gedeeltelijk) bij te houden. Ons team in Leiden bestaat uit drie enthousiaste, betrokken medewerkers bij wie klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Daarbij vormen onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen de basis voor de samenwerking met onze cliënten. Onze activiteiten omvatten: bedrijfsadministratie, salarisadministratie, fiscaal advies, organisatieadvies en detachering.

Als assistent-accountant ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je bent verantwoordelijk voor het voeren en controleren van financiële administraties en processen, maar ook voor het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en het verzorgen van fiscale aangiften.

De mate van zelfstandigheid en het relatieniveau met klanten is afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke kwaliteiten. We verwachten in ieder geval HBO-denkniveau en tenminste 3 jaar werkervaring. Daarnaast ben je proactief, zelfstandig, nauwgezet en collegiaal. 

Ervaring met AccountView en/of Exact online is een must.

Als wij op jou kunnen rekenen, kun jij op ons rekenen. Dat betekent een aantrekkelijke werkomgeving waarbij de werktijden flexibel in te richten zijn, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, en reiskostenvergoeding. Maar bovenal een betrokken werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Stuur je goed gemotiveerde reactie inclusief CV voor 1 februari 2018 aan Jacco van der Lee, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 

Bron: Actuele artikelen