Onafhankelijk, integer en betrouwbaar!

Wij zijn een administratiekantoor dat zich richt op midden- en klein bedrijf. Ons kantoor biedt op maat gesneden financiële en fiscale dienstverlening voor bedrijven. We hebben cliënten uit alle branches van het bedrijfsleven. Onze activiteiten omvatten: bedrijfsadministratie, salarisadministratie, fiscaal advies, organisatie advies en detachering.

Onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen vormen de basis voor de samenwerking met onze cliënten. Onze betrokkenheid, kennis van zaken en klantgerichtheid maken dat we snel kunnen inspelen op allerlei vragen waar u als ondernemer mee zit. Ons kantoor is u graag van dienst. Dit kan telefonisch, online, of in een persoonlijk gesprek.

Lees ook onder het NIEUWS

OPGELET! Het kantoor is per 16 juni 2020 verhuisd naar de Gabriel Metzustraat 58, 2316 AJ  Leiden!

Nieuw PandGM500

De coronacrisis heeft veel ondernemers hard geraakt. Het afgelopen jaar maakte de overheid daarom geld vrij voor bedrijven die veel omzet misliepen door coronamaatregelen. Ondernemers die in Q4 2021 en Q1 2022 minimaal 30% omzetverlies verwachten kunnen opnieuw de TVL aanvragen. Ook de loonsubsidie NOW is terug. Check ook altijd je gemeente en provincie voor regionale coronasteun.

(Maak een afspraak voor het Adhoc & Solide advies op maat)

Als je te veel coronasteun hebt ontvangen kan het zijn dat je een deel moet terugbetalen. Financierings- en/of kredietregelingen en belastingmaatregelen zijn nog wel (deels) van kracht. Ook is ondersteuning mogelijk voor advies over ondernemen, omscholing of hulp bij schulden.
Wil je daar meer over weten? Deze checklist helpt je verder.

Welke steun?

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) is verlengd tot en met maart 2022. Ondernemers die in het vierde kwartaal van 2021 en het eerste kwartaal van 2022 minimaal 30% omzetverlies verwachten kunnen TVL Q4 2021 en TVL Q1 2022 aanvragen.

"Onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen vormen de basis voor de samenwerking met onze cliënten!"

Het laatste nieuws

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

Ondernemers met omzetverlies door de coronamaatregelen kunnen vanaf juni 2020 gebruikmaken...

Lees meer

Het coronavirus: check hier je regelingen

Het coronavirus: check hier je regelingen

De coronacrisis heeft veel ondernemers hard geraakt. Het afgelopen jaar maakte de overheid...

Lees meer

Kabinet breidt coronasteun voor ondernemers uit

Kabinet breidt coronasteun voor ondernemers uit

Om het aantal contacten tot een minimum te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus...

Lees meer