Onafhankelijk, integer en betrouwbaar!

Wij zijn een administratiekantoor dat zich richt op midden- en klein bedrijf. Ons kantoor biedt op maat gesneden financiële en fiscale dienstverlening voor bedrijven. We hebben cliënten uit alle branches van het bedrijfsleven. Onze activiteiten omvatten: bedrijfsadministratie, salarisadministratie, fiscaal advies, organisatie advies en detachering.

Onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen vormen de basis voor de samenwerking met onze cliënten. Onze betrokkenheid, kennis van zaken en klantgerichtheid maken dat we snel kunnen inspelen op allerlei vragen waar u als ondernemer mee zit. Ons kantoor is u graag van dienst. Dit kan telefonisch, online, of in een persoonlijk gesprek.

Adhoc Solide logo
Company Gallery 04
Company Gallery 02
Company Gallery 03

Belastingplan 2018

In het belastingplan zijn de volgende wijzigingen opgenomen:

* Het verlaagde btw-tarief was van toepassing voor geneesmiddelen. Met ingang van 1 januari 2018 geldt hierbij een extra voorwaarde. De extra voorwaarde houdt in dat het College ter beoordeling van Geneesmiddelen of het Europese Geneesmiddelenbureau een handelsvergunning heeft afgegeven voor een geneesmiddel of dat het geneesmiddel hiervan expliciet is vrijgesteld.

* Per 1 januari 2018 vervalt de landbouwvrijstelling. Vanaf deze datum zijn landbouwers (waaronder akkerbouwers en veehouders) btw verschuldigd ter zake van de leveringen en diensten die zij verrichten.

* Vanaf 1 januari 2018 is er een nieuwe aansprakelijkheidsregeling voor pandhouders en hypotheekhouders. De regeling bepaalt dat zij aansprakelijk zijn voor de btw die de ondernemer is verschuldigd als gevolg van een gedwongen verkoop aan een niet-ondernemer. Deze aansprakelijkheid is slechts aan de orde indien de pandhouder of hypotheekhouder wist of had behoren te weten dat de btw door de belastingschuldige niet (volledig) is voldaan en ook niet voldaan zal worden.

 

Bron: Belastingadvies af. 1/2 - januari 2018

"Onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen vormen de basis voor de samenwerking met onze cliënten!"

Het laatste nieuws

Wanneer bent u ondernemer?

Wanneer bent u ondernemer?

Wanneer bent u ondernemer? Deze informatie is geplaatst door   De een noemt...

Lees meer

Twee belastingschijven al in 2020

Twee belastingschijven al in 2020

Wat verandert er? Het kabinet wil de overgang naar het twee belastingschijven voor de inkomstenbelasting...

Lees meer

Nieuwe kleineondernemersregeling (vanaf 1 januari 2020)

Nieuwe kleineondernemersregeling (vanaf 1 januari 2020)

De kleineondernemersregeling (KOR) verandert vanaf 1 januari 2020. U kunt dan kiezen voor een...

Lees meer