Onafhankelijk, integer en betrouwbaar!

Wij zijn een administratiekantoor dat zich richt op midden- en klein bedrijf. Ons kantoor biedt op maat gesneden financiële en fiscale dienstverlening voor bedrijven. We hebben cliënten uit alle branches van het bedrijfsleven. Onze activiteiten omvatten: bedrijfsadministratie, salarisadministratie, fiscaal advies, organisatie advies en detachering.

Onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen vormen de basis voor de samenwerking met onze cliënten. Onze betrokkenheid, kennis van zaken en klantgerichtheid maken dat we snel kunnen inspelen op allerlei vragen waar u als ondernemer mee zit. Ons kantoor is u graag van dienst. Dit kan telefonisch, online, of in een persoonlijk gesprek.

Lees ook onder het NIEUWS

OPGELET! Het kantoor is per 16 juni 2020 verhuisd naar de Gabriel Metzustraat 58, 2316 AJ  Leiden!

Adhoc Solide logo
Company Gallery 04
Company Gallery 03
Nieuw PandGM500

Belastingplan 2018

In het belastingplan zijn de volgende wijzigingen opgenomen:

* Het verlaagde btw-tarief was van toepassing voor geneesmiddelen. Met ingang van 1 januari 2018 geldt hierbij een extra voorwaarde. De extra voorwaarde houdt in dat het College ter beoordeling van Geneesmiddelen of het Europese Geneesmiddelenbureau een handelsvergunning heeft afgegeven voor een geneesmiddel of dat het geneesmiddel hiervan expliciet is vrijgesteld.

* Per 1 januari 2018 vervalt de landbouwvrijstelling. Vanaf deze datum zijn landbouwers (waaronder akkerbouwers en veehouders) btw verschuldigd ter zake van de leveringen en diensten die zij verrichten.

* Vanaf 1 januari 2018 is er een nieuwe aansprakelijkheidsregeling voor pandhouders en hypotheekhouders. De regeling bepaalt dat zij aansprakelijk zijn voor de btw die de ondernemer is verschuldigd als gevolg van een gedwongen verkoop aan een niet-ondernemer. Deze aansprakelijkheid is slechts aan de orde indien de pandhouder of hypotheekhouder wist of had behoren te weten dat de btw door de belastingschuldige niet (volledig) is voldaan en ook niet voldaan zal worden.

 

Bron: Belastingadvies af. 1/2 - januari 2018

"Onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen vormen de basis voor de samenwerking met onze cliënten!"

Het laatste nieuws

Adhoc Solide is verhuisd per 16 juni 2020

Adhoc Solide is verhuisd per 16 juni 2020

Ons kantoor is per 16 juni verhuisd naar de Gabriel Metzustraat 58, 2316 AJ Leiden. Vanaf dinsdag...

Lees meer

Ondernemers: wetswijzigingen 1 juli 2020

Ondernemers: wetswijzigingen 1 juli 2020

Als ondernemer heeft u te maken met nieuwe en gewijzigde regels. Hier vindt u een selectie...

Lees meer

UPDATE Coronavirus: wegwijzer voor ondernemers

UPDATE Coronavirus: wegwijzer voor ondernemers

Het nieuwe coronavirus COVID-19 en de maatregelen om verspreiding te voorkomen raken veel...

Lees meer