Onafhankelijk, integer en betrouwbaar!

Wij zijn een administratiekantoor dat zich richt op midden- en klein bedrijf. Ons kantoor biedt op maat gesneden financiële en fiscale dienstverlening voor bedrijven. We hebben cliënten uit alle branches van het bedrijfsleven. Onze activiteiten omvatten: bedrijfsadministratie, salarisadministratie, fiscaal advies, organisatie advies en detachering.

Onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen vormen de basis voor de samenwerking met onze cliënten. Onze betrokkenheid, kennis van zaken en klantgerichtheid maken dat we snel kunnen inspelen op allerlei vragen waar u als ondernemer mee zit. Ons staat u graag ten dienste. Dit kan telefonisch, online, of in een persoonlijk gesprek.

Adhoc Solide logo
Company Gallery 04
Company Gallery 02
Company Gallery 03

Wij zijn op zoek naar een solide assistent-accountant die waar nodig ook op ad hoc basis uitstekend werk kan leveren (20-32 uur per week, standplaats Leiden)

Adhoc & Solide is een modern bedrijf dat met zijn tijd meegaat, zo bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om online hun eigen administratie (gedeeltelijk) bij te houden. Ons team in Leiden bestaat uit drie enthousiaste, betrokken medewerkers bij wie klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Daarbij vormen onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen de basis voor de samenwerking met onze cliënten. Onze activiteiten omvatten: bedrijfsadministratie, salarisadministratie, fiscaal advies, organisatieadvies en detachering.

Als assistent-accountant ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je bent verantwoordelijk voor het voeren en controleren van financiële administraties en processen, maar ook voor het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en het verzorgen van fiscale aangiften.

De mate van zelfstandigheid en het relatieniveau met klanten is afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke kwaliteiten. We verwachten in ieder geval HBO-denkniveau en tenminste 3 jaar werkervaring. Daarnaast ben je proactief, zelfstandig, nauwgezet en collegiaal. 

Ervaring met AccountView en/of Exact online is een must.

Als wij op jou kunnen rekenen, kun jij op ons rekenen. Dat betekent een aantrekkelijke werkomgeving waarbij de werktijden flexibel in te richten zijn, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, en reiskostenvergoeding. Maar bovenal een betrokken werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Stuur je goed gemotiveerde reactie inclusief CV voor 1 februari 2018 aan Jacco van der Lee, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 

Bron: Actuele artikelen

"Onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen vormen de basis voor de samenwerking met onze cliënten!"

Het laatste nieuws

Kerstvakantie 2018-2019

Kerstvakantie 2018-2019

Ons kantoor is gesloten van zaterdag 22 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019. Wij wensen...

Lees meer

Omzetbelasting: vooruitblik 2018

Belastingplan 2018 In het belastingplan zijn de volgende wijzigingen opgenomen: * Het verlaagde...

Lees meer

WKR: Personeelskorting en gebruikelijkheidscriterium

WKR: Personeelskorting en gebruikelijkheidscriterium

Na invoering van de werkkostenregeling (WKR) mag je als werkgever de werknemers personeelskorting...

Lees meer